Portofoliu proiecte design interior, arhitectura si amenajari interioare finalizate de Nobili Interior Design in Bucuresti, Pipera, Snagov, Baneasa, Otopeni, Cernica, Afumati. Design interior case clasice de lux realizate de arhitect designer de interior in Bucuresti la preturi cuprinse intre 15 si 22 euro cu materiale pentru amenajari interioare productie Italia.

Ai nevoie de o amenajare pentru un restaurant in stil clasic sau vrei sa faci o schimbare din punct de vedere estetic in casa ta din Bucuresti? Te-ai saturat de aceeasi mobila, de aceeasi cromatica si vrei ceva care sa te reprezinte? Nobili Interior Design Bucuresti este solutia problemelelor tale, aceasta firma de amenajari si design fiind lider de piata din 2008 care implementeaza proiecte de amenajare si design interior pentru spatii rezidentiale si comerciale inBucuresti. Daca simti ca nu te mai regasesti in propria casa si visezi la un loc al tau, personal deosebit sau pur si simplu diferit, apeleaza cu incredere la echipa de specialisti formata din arhitecti si designeri, care va face posibil acest vis. Proiectele personalizate de amenajari interioare pentru case ori apartamente din Bucuresti fac parte din portofoliul firmei Nobili Interior Design. Executam proiecte arhitecturale la cheie in stilul de design argreat de client. Asadar, daca cauti sa ai un apartament modern decorat in stil minimalist in Bucuresti sau iubesti stilul de decor baroc cu elemente de lux, designerii nostri te vor ajuta sa implementezi cu precizie acest stil de design. Pe langa serviciile de design, firma specializata in amenajari interioare pune clientului la dispozitie materiale si finisaje importate de la producatori de top din intreaga Europa. De pilda, un mobilier, import Italia este alegerea perfecta pentru un stil clasic de decor sau chiar unul baroc pentru proiectul de amenajari interioare case sau apartamente in Bucuresti. Parchetul stratificat din lemn masiv poate trona in oricare din incaperile casei sau restaurantului din Bucuresti. Fiecare element trebuie plasat strategic, iar rolul specialistilor in amenajari interioare este sa finalizeze cu brio proiectul, bazandu-se pe bugetul clientului. Ne mandrim cu o experienta acumulata de ani de zile si cu multe proiecte de amenajari interioare de succes pentru case, vile, apartamente, restaurante, baruri, cafenele, hotel, salon coafor infrumusetare in Bucuresti. Portofoliul nostru atat comercial cat si rezidential sta martor la munca depusa si talentul din spatele fiecarui proiect arhitectural executat in marile orase din Romania. Asadar, daca esti in cautare de o firma de amenajari interioare in Bucuresti, arunca o privire la galeriacu proiecte, care poarta amprenta Nobili Interior Design Bucuresti si convinge-te daca noi putem realiza proiectul de amenajare interioara la care visezi. Noi reprezentam acel suflu nou, acea nota distincta pe care locuinta ta o poate avea in cadrul proiectului de amenajare interioara.

Programati o intalnire cu echipa  Nobili Interior Design

Studioul nostru de design realizeaza concepte personalizate incepand cu dezvoltarea unui proiect de design interior pentru case, apartamente de tip rezidential cat si proiecte comerciale precum baruri, resturante, cafenele, saloane infrumusetare, hoteluri si pensiuni. Specialistii Nobili Interior Design Bucuresti sunt o echipa de arhitecti si designeri de interior creativi care va vor ajuta sa creati un design interior perfect. Ne place sa lucram cu lucruri frumoase, sa cream o atmosfera armonioasa si ergonomica pentru interioarele clientilor nostri. Garantam o abordare individuala pentru fiecare client, efectuand proiecte personalizate de design interior conform dorintelor dvs. La cererea dvs., vom avea grija de toate aspectele organizatorice tehnice si financiare, adica participarea dvs. la procesul de implementare sau amenajare interioara a unei case, apartament sau spatiu comercial va fi minima. Pe masura ce lucram la conceptul de design interior, distribuim in mod inteligent bugetul clientului pentru a obtine cel mai bun rezultat cu un raport calitate pret rezonabil, fara a cheltui sume uriase de bani. Rezultatul proiectului de design interior pentru client este un interior realizat atat practic cat si vizual. Conceptul de design interior este posibil datorita abilitatii noastre de a intelege modul de viata al proprietarului si nevoile acestuia. Selectam toate materialele de la mobilier si finisaje, in functie de dorintele dumneavoastra si stilul ales. Veti obtine un interior care va va incanta. Ne puteti contacta telefonic 0720665365 sau prin intermediul formularului.

Contact Nobili Interior Design Bucuresti

0720.665.365

nobilidesign[@]gmail.com

nobili-interior-design.ro

Raza de acoperire orase si localitati in care puteti realiza un proiect de design interior, arhitectura interioare, amenajari interioare case, vile, restaurante la cheie cu firma Nobili Interior Design Bucuresti: Bucuresti, Pipera, Voluntari, Pantelimon, Buftea, Popesti Leordeni, Bragadiru, Chitila, Otopeni, Baneasa, Snagov, Afumati, Cernica, Izvorani, Bragadiru, Chiajna, Ciolpani, Corbeanca, Domnesti, Mogosoaia, Pantelimon. Birou arhitect designer interior Gabriela Nechifor.