Portofoliu proiecte design interior, arhitectura si amenajari interioare finalizate de Nobili Interior Design in Bucuresti, Pipera, Snagov, Baneasa, Otopeni, Cernica, Afumati. Design interior case clasice de lux realizate de arhitect designer de interior in Bucuresti la preturi cuprinse intre 15 si 22 euro cu materiale pentru amenajari interioare productie Italia.

Proiecte portofoliu design interior case vile, apartamente stil clasic, modern realizate de firma Nobili Interior Design in Bucuresti la preturi de la 16 euro mp.

design interior bucuresti preturi | Nobili Interior Design Bucuresti.Design interior casa moderna Bucuresti preturi

Cu toate ca stilului modern nu ii sunt imputabile caracteristicile stilului clasic, respectiv eleganta debordabila, incarcarea cu detalii, stilul modern pe langa pragmatism si simplitate, poate prezenta si trasatura luxului si a elegantei, toate acestea intr-o organizare si echilibru impecabile. design interior casa bucuresti preturi | Nobili Interior Design Bucuresti.

Design interior living casa Bucuresti preturi

Acestea sunt si trasaturile pe care specialistii de la Nobili Interior Design Bucuresti le-au surprins in aceste proiecte de design interior case moderne, rezultatul fiind unul spectaculos. Living-ul spatiului din casa moderna in Bucuresti este spatios, nota generala fiind de relaxare si eleganta. design interior apartament bucuresti preturi | Nobili Interior Design Bucuresti.

Design interior casa clasica de lux Bucuresti preturi

Se prefera alegerea unui parchet stratificat italian de culoare deschisa, pentru a spori aceasta senzatie, dar si un mobilier modern italian, marca Francesco Passi Italia. Canapeaua a fost proiectata in semicerc, pentru creionarea unui spatiu mai mare, restul mobilierului fiind simplu, respectiv o masa din lemn si sticla transparenta, materiale utilizate frecvent pentru a ilustra stilul modern, dar si o vitrina alb-brown inchis, folosita atat pentru televizor, cat si pentru depozitarea obiectelor diverse, cum sunt cele de decor.

design interior living casa bucuresti preturi | Nobili Interior Design Bucuresti.

Design interior living clasic Bucuresti preturi

Candelabrul cu cristale marca Ideal Lux Italia, dar si draperiile de culoare galbena, sporesc ideea de eleganta, dar si de confort si relaxare. Tavanul inalt face trecerea la etajul superior, insa este deschis, motiv pentru care se ofera o nota impunatoare si moderna spatiului. Bucataria este mobilata si utilata complet, de lux, specialistii Nobili Interior Design Bucuresti optand pentru un mobilier modern de culoare alb si bej, cu electrocasnice incorporate si cu detalii deosebite. Rafturile suspendate, blatul mobil elegant din centrul acesteia, lustrele suspendate, dar si culorile vii alese, cum sunt cele pentru draperii, contureaza un ambient relaxant si unicat in casa moderna din Bucuresti. Gresia portelanata este de culoare deschisa, in armonie cu vopseaua decorativa pentru pereti. design interior living clasic casa bucuresti preturi | Nobili Interior Design Bucuresti.

Design interior casa clasica Bucuresti preturi

Dormitorul este rafinat, elegant si modern. Specialistii de la Nobili Interior Design Bucuresti au optat pentru un pat de dormitor alb italian, masic, cu detalii superbe, acesta fiind incadrat de dulapul modern, marca Francesco Italia. Culorile predominante sunt alb, crem si brown inchis, pentru un efect modern inedit. Parchetul stratificat din lemn de culoare crem ofera spatiului un ambient cald, acelasi efect fiind insuflat si de draperii si culoarea calda a acestora. design interior dormitor casa clasica bucuresti preturi | Nobili Interior Desig Bucuresti.

Design interior dormitor casa Bucuresti preturi

Organizarea spatiului este optima si echilibrata. Pentru pereti s-a ales o tonalitate asemanatoare pentru vopseaua decorativa, iar detaliile precum veiozele sau oglinda mare decorative sau lustra suspendata accentueaza ideea de ambient linistit si relaxant. Mai mult decat atat, arhitectii de la Nobili Interior Design Bucuresti au amenajat si un spatiu inedit, respectiv un balcon modern. Astfel, in acest spatiu se distinge o zona de lounge si relaxare, oferita de prezenta unei canapele moderne si a fotoliilor tapitate de culoare alba, in contrast cu cea aleasa pentru mobilierul constand in mese cu rafturi etajate, pentru depozitare sau obiecte de decor, cum sunt si cele inserate de catre specialistii nostri, respectiv vaze, boluri sau lumanari. design interior baie casa bucuresti preturi | Nobili Interior Design Bucuresti.

Design interior baie casa Bucuresti preturi

Ferestrele mari din lemn de culoare brown inchis permit o iluminare naturala a spatiului, constituind zona ideala pentru momente unice de relaxare si confort. Proiectul realizat de echipa de arhitecti si designeri de interior de la Nobili Interior Design Bucuresti poate fi descris printr-un singur cuvant: deosebit.

Programati o intalnire cu echipa  Nobili Interior Design

Studioul nostru de design realizeaza concepte personalizate incepand cu dezvoltarea unui proiect de design interior pentru case, apartamente de tip rezidential cat si proiecte comerciale precum baruri, resturante, cafenele, saloane infrumusetare, hoteluri si pensiuni. Specialistii Nobili Interior Design Bucuresti sunt o echipa de arhitecti si designeri de interior creativi care va vor ajuta sa creati un design interior perfect. Ne place sa lucram cu lucruri frumoase, sa cream o atmosfera armonioasa si ergonomica pentru interioarele clientilor nostri. Garantam o abordare individuala pentru fiecare client, efectuand proiecte personalizate de design interior conform dorintelor dvs. La cererea dvs., vom avea grija de toate aspectele organizatorice tehnice si financiare, adica participarea dvs. la procesul de implementare sau amenajare interioara a unei case, apartament sau spatiu comercial va fi minima. Pe masura ce lucram la conceptul de design interior, distribuim in mod inteligent bugetul clientului pentru a obtine cel mai bun rezultat cu un raport calitate pret rezonabil, fara a cheltui sume uriase de bani. Rezultatul proiectului de design interior pentru client este un interior realizat atat practic cat si vizual. Conceptul de design interior este posibil datorita abilitatii noastre de a intelege modul de viata al proprietarului si nevoile acestuia. Selectam toate materialele de la mobilier si finisaje, in functie de dorintele dumneavoastra si stilul ales. Veti obtine un interior care va va incanta. Ne puteti contacta telefonic 0720665365 sau prin intermediul formularului.

Contact Nobili Interior Design Bucuresti

0720.665.365

nobilidesign[@]gmail.com

nobili-interior-design.ro

Raza de acoperire orase si localitati in care puteti realiza un proiect de design interior, arhitectura interioare, amenajari interioare case, vile, restaurante la cheie cu firma Nobili Interior Design Bucuresti: Bucuresti, Pipera, Voluntari, Pantelimon, Buftea, Popesti Leordeni, Bragadiru, Chitila, Otopeni, Baneasa, Snagov, Afumati, Cernica, Izvorani, Bragadiru, Chiajna, Ciolpani, Corbeanca, Domnesti, Mogosoaia, Pantelimon. Birou arhitect designer interior Gabriela Nechifor.