Portofoliu proiecte design interior, arhitectura si amenajari interioare finalizate de Nobili Interior Design in Bucuresti, Pipera, Snagov, Baneasa, Otopeni, Cernica, Afumati. Design interior case clasice de lux realizate de arhitect designer de interior in Bucuresti la preturi cuprinse intre 15 si 22 euro cu materiale pentru amenajari interioare productie Italia.

Portofoliu proiecte design interior case stil clasic modern realizate de firma Nobili Interior Design in Bucuresti. Descoperiti galeria foto cu proiecte de design interior case moderne cu etaj in Bucuresti. Proiectul de design interior casa stil clasic in Bucuresti a fost realizat de catre arhitectii de la Nobili Interior Design intr-o maniera aparte. Amenajarea interioara a unui spatiu in stilul clasic trebuie sa surprinda detalii deosebite, o eleganta si un aer deosebit, astfel ca nota finala a spatiului trebuie sa induca senzatia si sentimentul de relaxare si confort. Acest sentiment il inspira si proiectul de design interior realizat de catre specialistii de la Nobili Interior Design in Bucuresti. design interior clasic modern bucuresti | Design interior Bucuresti preturi.Casa a fost amenajata cu parter si etaj, spatiul de la parter incluzand holul, living-ul, bucataria si o baie, in timp ce etajul superior a fost amenajat pentru dormitoare si bai. Living-ul spatiului inspira un aer clasic cald, spatiul fiind amenajat cu gust si rafinament. Specialistii au preferat alegerea unui parchet stratificat italian din lemn de calitate superioara, o mobila italiana clasica marca Francesco Passi Italia, respectiv canapea tapitata clasica de culoare alba, fotolii tapitate de culoare albastru deschis, mobilier alb din lemn, sculptat cu detalii deosebite. design interior casa clasic modern bucuresti | Design interior Bucuresti pret.Culoarea aleasa pentru draperii si masuta de cafea, respectiv rosu burgundi, pune in evidenta intregul spatiu, oferindu-i o nota fabuloasa. Detaliile pentru care specialistii nostri au optat includ inserarea unui semineu, pentru o atmosfera calda, un candelabru superb cu cristale suspendat marca Ideal Lux Italia, dar si lustre cu cristale suspendate, precum si elementele de decor subtile cum sunt cornisele decorative si profilele decorative, alaturi de plante, tablouri si obiecte de decor diverse, cum sunt figurinele sau vazele. design interior clasic modern bucuresti preturiAdiacent spatiului din living exista si o zona separata de servit cina, care include o masa eleganta italiana si scaune. Bucataria este amenajata in acelasi stil clasic deosebit, culoarea crem deschis aleasa pentru vopseaua decorativa pentru pereti dar si pentru gresia portelanata si electrocasnice fiind cea care ofera o nota calduroasa. S-a preferat alegerea unui mobilier de bucatarie italian, caracterizat prin calitate superioara, electrocasnicele marca Smeg fiind incorporate in mobilier, pentru o organizare si o functionalitate ideala a spatiului. proiect design interior casa clasic modern bucuresti | Design interior Bucuresti preturi.

Proiecte design interior Bucuresti preturi

Lampile suspendate ofera o lumina calda, spatiul fiind luminat si natural cu ajutorul ferestrelor si usilor mari, care permit astfel si o lumina naturala. Dormitoarele prezinta un ambient elegant si sofisticat, fiind alese materiale de inalta calitate, cum sunt paturile de dormitor italiene, albe, cu un design inedit, in concordanta cu albul ales si pentru mobila clasica rafinata. Parchetul stratificat marca italiana ajuta la crearea unui ambient elegant, iar candelabrul cu cristale suspendat favorizeaza o lumina artificala difuza, conturand o imagine deosebita.design interior clasic modern casa in bucuresti | Design interior Bucuresti preturi.

Design interior case stil clasic in Bucuresti

Si in aceste spatii se regasesc obiecte de decor clasic, cum ar fi vazele, tablourile sau oglinzile decorative, care au rolul de a infrumuseta spatiul. Specialistii au ales o cromatica clasica, reprezentata de culorile specifice acestui stil, cum este albul, crem sau bej, insa s-a oferit si o nota puternica de culoare, pentru un impact artistic si vizual deosebit, cum sunt culorile alese pentru draperii sau pernele decorative. design interior case stil clasic in bucuresti | Design interior Bucuresti preturi.Baile au fost amenajate intr-o maniera clasica confortabila si relaxanta. Astfel, in ceea ce priveste cromatica bailor, s-a optat pentru o culoare deschisa, data de gresia portelanata si faianta deschisa, dar si de mobilierul italian de bucatarie de culoare alba, cu detalii grevate fin. Oglinzile mari, chiuvetele free-standing, cada free-standing, precum si candelabrele suspendate, contureaza o imagine deosebita, cozy si relaxanta. Proiectul realizat de catre designerii de la Nobili Interior Design Bucuresti este un proiect deosebit, care reuseste sa surprinda trasaturile clasicismului in cele mai fine si detaliate modalitati.

Design interior case moderne in Bucuresti

design interior case moderne in bucuresti | Design interior Bucuresti preturi.

Pentru cei interesati de stilul modern contemporan se pot regasi in proiectele din portofoliul design interior case moderne cu etaj realizate de Nobili Interior Design in Bucuresti.

Design interior living modern casa Bucuresti
Proiecte design interior case stil clasic, modern finalizate de firma Nobili Interior Design in Bucuresti, Otopeni, Baneasa, Pipera, Snagov. Realizam concepte personalizate de design interior, arhitectura amenajari interioare pentru resedinte private si spatii comerciale (hotel, restaurant, bar, cafenea, magazin, salon nunta evenimente, coafor, cosmetica infrumusetare, clinica medicala, gradinita) cu posibilitatea livrarii materialelor cuprinse in proiectul de design interior la preturi de importator. Avem in portofoliu proiecte de design interior case clasice de lux, vile cu etaj sau mansarda, apartamente cu 3 sau 4 camere stil clasic, mediteranean, eclectic realizate in Bucuresti |

Programati o intalnire cu echipa  Nobili Interior Design

Studioul nostru de design realizeaza concepte personalizate incepand cu dezvoltarea unui proiect de design interior pentru case, apartamente de tip rezidential cat si proiecte comerciale precum baruri, resturante, cafenele, saloane infrumusetare, hoteluri si pensiuni. Specialistii Nobili Interior Design Bucuresti sunt o echipa de arhitecti si designeri de interior creativi care va vor ajuta sa creati un design interior perfect. Ne place sa lucram cu lucruri frumoase, sa cream o atmosfera armonioasa si ergonomica pentru interioarele clientilor nostri. Garantam o abordare individuala pentru fiecare client, efectuand proiecte personalizate de design interior conform dorintelor dvs. La cererea dvs., vom avea grija de toate aspectele organizatorice tehnice si financiare, adica participarea dvs. la procesul de implementare sau amenajare interioara a unei case, apartament sau spatiu comercial va fi minima. Pe masura ce lucram la conceptul de design interior, distribuim in mod inteligent bugetul clientului pentru a obtine cel mai bun rezultat cu un raport calitate pret rezonabil, fara a cheltui sume uriase de bani. Rezultatul proiectului de design interior pentru client este un interior realizat atat practic cat si vizual. Conceptul de design interior este posibil datorita abilitatii noastre de a intelege modul de viata al proprietarului si nevoile acestuia. Selectam toate materialele de la mobilier si finisaje, in functie de dorintele dumneavoastra si stilul ales. Veti obtine un interior care va va incanta. Ne puteti contacta telefonic 0720665365 sau prin intermediul formularului.

Contact Nobili Interior Design Bucuresti

0720.665.365

nobilidesign[@]gmail.com

nobili-interior-design.ro

Raza de acoperire orase si localitati in care puteti realiza un proiect de design interior, arhitectura interioare, amenajari interioare case, vile, restaurante la cheie cu firma Nobili Interior Design Bucuresti: Bucuresti, Pipera, Voluntari, Pantelimon, Buftea, Popesti Leordeni, Bragadiru, Chitila, Otopeni, Baneasa, Snagov, Afumati, Cernica, Izvorani, Bragadiru, Chiajna, Ciolpani, Corbeanca, Domnesti, Mogosoaia, Pantelimon. Birou arhitect designer interior Gabriela Nechifor.