Proiect design interior apartament cu 3 camere stil clasic realizat de Nobili Interior Design in Bucuresti.design interior apartament 3 camere bucuresti

Pentru ca un proiect rezidential sa fie unul de succes, echipa de la Nobili Interior Design Bucuresti avizeaza clientii sa isi pastreze o minte cat mai deschisa. Fie ca vorbim de un apartament cu 3 camere sau de o vila in Bucuresti, un astfel de proiect necesita cunostintele si priceperea unor specialisti in design interior. Insa o astfel de echipa nu poate aduce un plus de valoare unui apartament cu 3 camere de pilda, daca clientul nu este deschis sugestiilor si recomandarilor propuse. Colaborarea cu proprietarul apartamentului poate fi una fructoasa si spornica daca exista comunicare, o exprimare cat mai clara a dorintelor clientului si incredere reciproca. Daca cautati un stil de design interior care sa va reflecte personalitatea si anumite idei, cu stilul clasic nu veti da gres. Este important inainte de-a initia orice demers cu privire la designul interior al unui apartament in stil clasic, ca designerii sa conceapa proiectul 3D. Un proiect de design interior 3D va va ajuta si ii va ajuta si pe specialisti sa vada imaginea de ansamblu in cea ce priveste fiecare incapere din apartamentul dumneavoastra din Bucuresti si nu numai. Alegerea mobilierul implica munca si imaginatie, lucruri de care specialistii nu duc lipsa. Pentru un stil clasic de design interior, un apartament cu suprafete mari necesita si un mobilier la fel de impozant. Astfel, sugestia specialistilor ar fi piese de mobilier, importate din Italia, combinate cu o pardoseala din lemn natural si corpuri de iluminat de cea mai buna calitate, din gama de lux. Un candelabru din cristal de pilda poate fi piesa centrala dintr-un living sau chiar un dormitor. Lustre mici fie in bucatarie sau in baie pot schimba complet jocul de lumina din incapere. Ca si accesorii, recomandarea designerilor ar fi piese la fel de stilizate si delicate ca si lucratura. Vorbim aici de sculputuri din lemn, obiecte de arta, oglinzi, tapiterie de lux pentru scaunele si fotoliile din living etc. Fiecare detaliu face diferenta, iar pentru ca vorbim de 4 incaperi intr-un apartament decorat in stil clasic, fiecare piesa incorporata trebuie aleasa dupa anumite standarde. Producatorii si furnizorii cu care echipa colaboreaza sunt cei mai buni si renumiti din bransa, asadar aveti incredere ca fiecare element integrat va fi o alegere de top. Bugetului clientului joaca un rol major in amenajarea si stilizarea incaperilor, insa cu ajutorul specialistilor, solutiile personalizate sunt cheia succesului. Contactati echipa de specialisti daca detineti un apartament cu 3 camere in Bucuresti si va doriti un stil clasic si elegant de design interior.

Programati o intalnire cu echipa  Nobili Interior Design

Studioul nostru de design realizeaza concepte personalizate incepand cu dezvoltarea unui proiect de design interior pentru case, apartamente de tip rezidential cat si proiecte comerciale precum baruri, resturante, cafenele, saloane infrumusetare, hoteluri si pensiuni. Specialistii Nobili Interior Design Bucuresti sunt o echipa de arhitecti si designeri de interior creativi care va vor ajuta sa creati un design interior perfect. Ne place sa lucram cu lucruri frumoase, sa cream o atmosfera armonioasa si ergonomica pentru interioarele clientilor nostri. Garantam o abordare individuala pentru fiecare client, efectuand proiecte personalizate de design interior conform dorintelor dvs. La cererea dvs., vom avea grija de toate aspectele organizatorice tehnice si financiare, adica participarea dvs. la procesul de implementare sau amenajare interioara a unei case, apartament sau spatiu comercial va fi minima. Pe masura ce lucram la conceptul de design interior, distribuim in mod inteligent bugetul clientului pentru a obtine cel mai bun rezultat cu un raport calitate pret rezonabil, fara a cheltui sume uriase de bani. Rezultatul proiectului de design interior pentru client este un interior realizat atat practic cat si vizual. Conceptul de design interior este posibil datorita abilitatii noastre de a intelege modul de viata al proprietarului si nevoile acestuia. Selectam toate materialele de la mobilier si finisaje, in functie de dorintele dumneavoastra si stilul ales. Veti obtine un interior care va va incanta. Ne puteti contacta telefonic 0720665365 sau prin intermediul formularului.

Contact Nobili Interior Design Bucuresti

0720.665.365

nobilidesign[@]gmail.com

nobili-interior-design.ro

Raza de acoperire orase si localitati in care puteti realiza un proiect de design interior, arhitectura interioare, amenajari interioare case, vile, restaurante la cheie cu firma Nobili Interior Design Bucuresti: Bucuresti, Pipera, Voluntari, Pantelimon, Buftea, Popesti Leordeni, Bragadiru, Chitila, Otopeni, Baneasa, Snagov, Afumati, Cernica, Izvorani, Bragadiru, Chiajna, Ciolpani, Corbeanca, Domnesti, Mogosoaia, Pantelimon. Birou arhitect designer interior Gabriela Nechifor.