Am finalizat de curand acest proiect de design interior pentru o casa cu 5 camere in Cernica.

design interior casa cu etaj bistrita | nobili-design.ro    Design interior casa cu etaj Cernica. design interior dining casa clasica bistrita | nobili-design.ro    Design interior dining casa clasica Cernica. proiect design interior bucatarie stil clasic casa bistrita | nobili-design.ro    Proiect design interior bucatarie stil clasic casa Cernica. firma amenajari interioare case bistrita | nobili-design.ro    Firma amenajari interioare case Cernica. design interior dormitor casa cu etaj bistrita | nobili-design.ro    Design interior dormitor casa cu etaj Cernica. design interior dresing casa cu mansarda bistrita | nobili-design.ro    Design interior dresing casa cu mansarda Cernica. design interior dormitor clasic casa de lux bistrita | nobili-design.ro    Design interior dormitor clasic de lux casa Cernica. arhitect designer de interior bistrita pret | nobili-design.ro    Arhitect designer de interior Cernica. amenajare interioara baie casa clasica bistrita | nobili-design.ro    Amenajare interioara baie casa clasica Cernica. proiect firma design interior bistrita | nobili-design.ro

 Vizualizati si proiectul de Design interior casa clasica Buftea.

Stilul de design interior pentru case sau vile este extrem de important atunci cand iti doresti o transformare completa. Pentru cei care nu se pot decide daca sa opteze pentru un stil clasic, unul modern, meditaranean sau minimalist, Nobili Interior Design sugereaza o imbinare de stiluri, mai precis stilul ecletic de design interior. O casa in stil eclectic permite imbinarea mai multor piese de decor, deoarece acest stil de design interior se bazeaza pe imprumutarea diverselor elemente de la alte stiluri. Bineinteles fara ajutorul unor designeri si arhitecti inpirati, amenajarea casei in stil ecletic poate fi riscanta. Specializati in designul interior, ne mandrim cu o experienta vasta si cu multe proiecte rezindentiale si comerciale reusite la activ atat in Cernica dar si in alte orase din Romania. Apelati cu incredere la specialisti pentru a putea discuta detaliile privind redecorarea casei dumneavoastra in stil ecletic. Pentru fiecare element introdus, designerii vor tine cont de stilul personalul si preferintele proprietarului.

Firma design interior Cernica

Aici ne referim la culori, printuri, gusturile privind piesele de mobilier precum si bugetul alocat pentru proiectul de amenajari interioare. Deoarece se lucreaza cu cei mai buni producatori din domeniu, designerii Nobili Interior Design recomanda finisaje de top si piese deosebite pentru designul casei dumneavoastra in stil eclectic. Piesele de mobilier antice, din lemn masiv pot trona in dormitor, living si chiar si bucatarie. Contrastul este cuvantul cheie atunci cand vine vorba de abordarea unui design interior in stil eclectic pentru casa dumneavoastra. Asadar piese din stilul new clasic combinate cu elemente moderne trebuie sa se imbine armonios. Puteti opta pentru dulapuri din lemn masiv, import Italia sau chiar un pat grandios din lemn cu tapiterie pretioasa, iar ca si element modern alegeti corpuri de iluminat precum lustre moderne sau candelabre clasice. Functionaliatea spatiului cat si latura estetica ii preocupa in mod deosebit pe designeri, asadar aceste doua aspecte sunt extrem de importante cand vorbim de un stil ecletic de design interior. Solicitati o oferta de pret pentru un proiect similar de design interior casa vila in Cernica.

Design interior casa stil eclectic Cernica

Vizualizati mai multe proiecte cu portofoliu de design interior realizate de firma noastra in Cernica Portofoliu design | Design interior Case Vile | Design interior apartamente | Design interior Restaurante | Design interior coafor | Servicii design interior pret | Arhitectura de interior | Amenajari Interioare  | Home 

Programati o intalnire cu echipa  Nobili Interior Design

Studioul nostru de design realizeaza concepte personalizate incepand cu dezvoltarea unui proiect de design interior pentru case, apartamente de tip rezidential cat si proiecte comerciale precum baruri, resturante, cafenele, saloane infrumusetare, hoteluri si pensiuni. Specialistii Nobili Interior Design Bucuresti sunt o echipa de arhitecti si designeri de interior creativi care va vor ajuta sa creati un design interior perfect. Ne place sa lucram cu lucruri frumoase, sa cream o atmosfera armonioasa si ergonomica pentru interioarele clientilor nostri. Garantam o abordare individuala pentru fiecare client, efectuand proiecte personalizate de design interior conform dorintelor dvs. La cererea dvs., vom avea grija de toate aspectele organizatorice tehnice si financiare, adica participarea dvs. la procesul de implementare sau amenajare interioara a unei case, apartament sau spatiu comercial va fi minima. Pe masura ce lucram la conceptul de design interior, distribuim in mod inteligent bugetul clientului pentru a obtine cel mai bun rezultat cu un raport calitate pret rezonabil, fara a cheltui sume uriase de bani. Rezultatul proiectului de design interior pentru client este un interior realizat atat practic cat si vizual. Conceptul de design interior este posibil datorita abilitatii noastre de a intelege modul de viata al proprietarului si nevoile acestuia. Selectam toate materialele de la mobilier si finisaje, in functie de dorintele dumneavoastra si stilul ales. Veti obtine un interior care va va incanta. Ne puteti contacta telefonic 0720665365 sau prin intermediul formularului.

Contact Nobili Interior Design Bucuresti

0720.665.365

nobilidesign[@]gmail.com

nobili-interior-design.ro

Raza de acoperire orase si localitati in care puteti realiza un proiect de design interior, arhitectura interioare, amenajari interioare case, vile, restaurante la cheie cu firma Nobili Interior Design Bucuresti: Bucuresti, Pipera, Voluntari, Pantelimon, Buftea, Popesti Leordeni, Bragadiru, Chitila, Otopeni, Baneasa, Snagov, Afumati, Cernica, Izvorani, Bragadiru, Chiajna, Ciolpani, Corbeanca, Domnesti, Mogosoaia, Pantelimon. Birou arhitect designer interior Gabriela Nechifor.