design interior casa clasica etaj cluj napocadesign interior living clasic cluj napocadesign interior casa stil clasic dormitor cluj napocadesign interior dormitor clasic cluj napocadesign interior casa stil clasic de lux cluj napocadesign interior baie clasica cluj napocadesign interior baie clasica casa stil clasic de lux cluj napocadesign interior casa clasica de lux cluj napoca

Mai multe proiecte de Design interior Case Vile

Aceasta casa cu mansarda a fost amenajata intr-un stil clasic de lux inedit de catre echipa Nobili Interior Design in Bucuresti. Proiectele rezidentiale care implica reamenajarea unor case de lux fac parte din portofoliul firmei Nobili Interior Design. Proprietarii care detin astfel de case impunatoare sau spatioase si cauta un design interior la fel de grandios, pot apela la serviciile unor specialisti. Pentru ca fiecare incapere sa imbine armonios elementele unui stil de decor clasic de lux, echipa de la Nobili Interior Design studiaza impreuna cu clientul oferta vasta de producatori si furnizori. Fiecare piesa de mobilier aleasa trebuie sa fie in conformitate cu cerintele clientului si cu bugetul alocat acestui proiect de amenajare interioara in stil clasic de lux. Asadar, recomandarea designerilor ar fi sa se mearga pe un producator de top de mobilier clasic de lux din Italia care detine piese rafinate. Un moblier de living in stil clasic poate contine o comoda alb perlata si o masa, fie crem, fie culoarea fildesului care troneaza in mijlocul incaperii. Bineinteles scaunele tapitate in culori la fel de neutre pot completa cu usurinta intregul ansamblu. Fotolii cu brate din lemn masiv si un parchet stratificat in nuanta venghe sunt alte elemente definitorii care vor veni in completarea acestui stil clasic de lux. Pentru ca atmosfera incaperii sa fie una degajata, dar eleganta in acelasi timp, un tapet clasic fie in culori mai puternice precum ocru sau maro pot adauga o nota distincta incaperii. Corpurile de iluminat pot de asemenea oferi o alura clasica incaperii, asadar sugestia noastra ar fi un candelabru din portelan fie alb, fie in nuante usor metalice. Pentru ca dormitorul sa continue in aceeasi linia clasica de lux, designerii recomanda accelasi tip de producator de mobila italiana. Un pat somptous alb, un parchet stratificat crem si bineinteles nelipsitele elemente de decor in stil clasic. Poate fi vorba de un tablou, de niste oglinzi, de sfesnice sau chiar niste corpuri de iluminat. Clientul alege impreuna cu specialistul fiecare element decorativ in parte, de la cea mai simpla lustra pana la cel mai complex finisaj, indiferent de incapere. Oferta pentru astfel de piese este intr-adevar unica, echipa de la Nobili Interior Design Bucuresti colaborand cu cei mai buni producatori din bransa. Recomandam produse de top clientilor, iar in functie de nevoile proprietarului, venim cu oferte personalizate. Casele in stil clasic de lux necesita de regula o investitie mai serioasa, insa rezultatul final vorbeste de la sine. Asadar daca cauti sa iti reamenajezi locuinta intr-un stil cu totul si cu totul aparte, te poti consulta cu cei mai buni din domeniu pentru a afla care este parcursul unui astfel de proiect de design interior pentru case clasice de lux.

Design interior casa clasica in Bucuresti

Portofoliu design | Design interior Case Vile | Design interior apartamente | Design interior Restaurante | Design interior coafor | Servicii design interior pret | Arhitectura de interior | Amenajari Interioare  | Home 

Programati o intalnire cu echipa  Nobili Interior Design

Studioul nostru de design realizeaza concepte personalizate incepand cu dezvoltarea unui proiect de design interior pentru case, apartamente de tip rezidential cat si proiecte comerciale precum baruri, resturante, cafenele, saloane infrumusetare, hoteluri si pensiuni. Specialistii Nobili Interior Design Bucuresti sunt o echipa de arhitecti si designeri de interior creativi care va vor ajuta sa creati un design interior perfect. Ne place sa lucram cu lucruri frumoase, sa cream o atmosfera armonioasa si ergonomica pentru interioarele clientilor nostri. Garantam o abordare individuala pentru fiecare client, efectuand proiecte personalizate de design interior conform dorintelor dvs. La cererea dvs., vom avea grija de toate aspectele organizatorice tehnice si financiare, adica participarea dvs. la procesul de implementare sau amenajare interioara a unei case, apartament sau spatiu comercial va fi minima. Pe masura ce lucram la conceptul de design interior, distribuim in mod inteligent bugetul clientului pentru a obtine cel mai bun rezultat cu un raport calitate pret rezonabil, fara a cheltui sume uriase de bani. Rezultatul proiectului de design interior pentru client este un interior realizat atat practic cat si vizual. Conceptul de design interior este posibil datorita abilitatii noastre de a intelege modul de viata al proprietarului si nevoile acestuia. Selectam toate materialele de la mobilier si finisaje, in functie de dorintele dumneavoastra si stilul ales. Veti obtine un interior care va va incanta. Ne puteti contacta telefonic 0720665365 sau prin intermediul formularului.

Contact Nobili Interior Design Bucuresti

0720.665.365

nobilidesign[@]gmail.com

nobili-interior-design.ro

Raza de acoperire orase si localitati in care puteti realiza un proiect de design interior, arhitectura interioare, amenajari interioare case, vile, restaurante la cheie cu firma Nobili Interior Design Bucuresti: Bucuresti, Pipera, Voluntari, Pantelimon, Buftea, Popesti Leordeni, Bragadiru, Chitila, Otopeni, Baneasa, Snagov, Afumati, Cernica, Izvorani, Bragadiru, Chiajna, Ciolpani, Corbeanca, Domnesti, Mogosoaia, Pantelimon. Birou arhitect designer interior Gabriela Nechifor.