Proiect design interior restaurant evenimente stil clasic de lux realizat de Nobili Interior Design in Bucuresti.

design interior restaurante cluj pret     Amenajare interioara salon evenimente restaurant clasic de lux Bucuresti.design interior restaurant clasic evenimente timisoara | nobili-design.rodesign interior salon restaurant evenimente sibiu | nobili-design.roamenajare interioara salon restaurant evenimente cluj | nobili-design.roamenajari interioare restaurante evenimente pret | nobili-design.rodesign interior salon restaurant evenimente oradea | nobili-design.rodesign interior bar salon restaurant clasic de lux | nobili-design.ro

 Vizualizati si proiectul de Design interior casa clasica Bragadiru 

Proiect design interior restaurant evenimente in Bucuresti

Proprietarii care detin spatii comerciale stiu ca succesul intr-o astfel de afacere il reprezinta calitatea serviciilor mai presus de orice. Oricine trece pragul unei locatii de evenimente din Bucuresti, observa instantaneu designul si stilul spatiului propriu zis. Firma specializata in amenajari si design interior, Nobili Interior Design Bucuresti detine diverse proiecte comerciale in Bucuresti, Ilfov, Otopeni, Baneasa, Pipera cu care ne putem mandri. Fiecare concept in cea ce priveste amenajarea unui restaurant in Bucurestij implica o atentie deosebita la detalii precum materialele, finisajele, accesoriile etc. Daca detineti un astfel de spatiu si doriti sa creati o alura sofisticata si clasica, apelati la serviciile unor experti in domeniu pentru a va sfatui. Echilibrul este cuvantul cheie atunci cand vorbim de imbinarea unor elemente clasice pentru un restaurant salon evenimente.

Amenajari interioare restaurante evenimente in Bucuresti

Pe langa cromatica aleasa pentru o astfel de locatie, care de regula se cere a fi in nuante calde si pastel, primeaza si calitatea materialelor folosite. Asadar pentru un restaurant spatios, o gresie portelnata in nuanta crem este indicata, daca doriti sa aduceti o nota de lux pardoselii. Ca si corpuri de iluminat, recomandam candelabre de dimensiuni mari, care vor iesi in evidenta. Mici accente de sticla sau chiar cristal vor completa alura clasica a restaurantului pentru evenimente. Toate accesoriile alese sunt din gama de lux, deoarece Nobili Interior Design nu face compromisuri cand vine vorba de calitate. Un restaurant amenajat in stil clasic de lux trebuie sa emane rafinament si un bun gust desavarsit. Pentru un look complet, obiecte din gama de lux, importate din Italia sunt prima noastra recomandare. Pentru ca ne bazam pe oameni creativi, concepul de design interior va fi 100% pe placul proprietarului. Cand vorbim de un mobilier pentru un restaurant in stil clasic, trebuie sa ne orietam spre scaune si mese din lemn natural cu lucraturi complexe. Tapiteria poate fi din matase sau alte textile fine, iar niste cornise decorative pot fi implementate cu usurinta. Si tavanul este un element care nu trebuie lasat pe dinafara atunci cand decoram intregul restaurant. Pentru o nota si mai creativa, un dulap din lemn masiv, import Italia pentru prezentarea vinurilor poate fi incorporat in restaurant intr-o maniera unica.

Design interior restaurant evenimente stil clasic Bucuresti

Vizualizati mai multe proiecte cu portofoliu de design interior realizate de firma noastra in Bucuresti Portofoliu design | Design interior Case Vile | Design interior apartamente | Design interior Restaurante | Design interior coafor | Servicii design interior pret | Arhitectura de interior | Amenajari Interioare  | Home 

Design interior baruri si restaurante Bucuresti
Vizualizati portofoliu cu proiecte de design interior restaurante realizate de firma Nobili Interior Design in Bucuresti:

Programati o intalnire cu echipa  Nobili Interior Design

Studioul nostru de design realizeaza concepte personalizate incepand cu dezvoltarea unui proiect de design interior pentru case, apartamente de tip rezidential cat si proiecte comerciale precum baruri, resturante, cafenele, saloane infrumusetare, hoteluri si pensiuni. Specialistii Nobili Interior Design Bucuresti sunt o echipa de arhitecti si designeri de interior creativi care va vor ajuta sa creati un design interior perfect. Ne place sa lucram cu lucruri frumoase, sa cream o atmosfera armonioasa si ergonomica pentru interioarele clientilor nostri. Garantam o abordare individuala pentru fiecare client, efectuand proiecte personalizate de design interior conform dorintelor dvs. La cererea dvs., vom avea grija de toate aspectele organizatorice tehnice si financiare, adica participarea dvs. la procesul de implementare sau amenajare interioara a unei case, apartament sau spatiu comercial va fi minima. Pe masura ce lucram la conceptul de design interior, distribuim in mod inteligent bugetul clientului pentru a obtine cel mai bun rezultat cu un raport calitate pret rezonabil, fara a cheltui sume uriase de bani. Rezultatul proiectului de design interior pentru client este un interior realizat atat practic cat si vizual. Conceptul de design interior este posibil datorita abilitatii noastre de a intelege modul de viata al proprietarului si nevoile acestuia. Selectam toate materialele de la mobilier si finisaje, in functie de dorintele dumneavoastra si stilul ales. Veti obtine un interior care va va incanta. Ne puteti contacta telefonic 0720665365 sau prin intermediul formularului.

Contact Nobili Interior Design Bucuresti

0720.665.365

nobilidesign[@]gmail.com

nobili-interior-design.ro

Raza de acoperire orase si localitati in care puteti realiza un proiect de design interior, arhitectura interioare, amenajari interioare case, vile, restaurante la cheie cu firma Nobili Interior Design Bucuresti: Bucuresti, Pipera, Voluntari, Pantelimon, Buftea, Popesti Leordeni, Bragadiru, Chitila, Otopeni, Baneasa, Snagov, Afumati, Cernica, Izvorani, Bragadiru, Chiajna, Ciolpani, Corbeanca, Domnesti, Mogosoaia, Pantelimon. Birou arhitect designer interior Gabriela Nechifor.